De schermbreedte is te klein.
Gelieve uw toestel te draaien.

Deze combinatie werd niet herkend.
login wachtwoord vergeten?

De meest eenvoudige sociaaljuridische kennis voor experts

Online. En nog veel meer.

Mogen we het u
makkelijker maken?

Lexsocial zorgt ervoor dat professionals steeds het juiste advies krijgen. En we doen het anders.

De vakkennis in Lexsocial is eenvoudiger. Praktischer. Goedkoper. En zonder handleiding.
Want zo simpel moet het leven zijn.
Ook uw professionele leven.

Alles verrast. Behalve de factuur.

Ontdek vier manieren waarop Lexsocial uw professionele leven beter maakt.

Lexsocial heeft een ambitie.
De ambitie om het professionals gemakkelijker te maken. Lexsocial geeft u de informatie die uw sociaaljuridische beroep vraagt. Betrouwbaarheid van deze informatie is essentieel. Dat vonden we evident. Maar niet voldoende. We willen de informatie ook sneller maken. Gemakkelijker om te gebruiken. Om beter te beslissen.

Wij maken u nog slimmer.
Lexsocial biedt niet alleen de meest volledige sociaaljuridische informatie in België. Van sectorinfo tot de internationale wetgeving. Lexsocial is ook de databank waarin u het snelst die informatie terugvindt. Van meer dan 250.000 documenten. Met updates meerdere keren per dag.

U hoeft geen moeite te doen.
Gemakkelijk om te gebruiken
en meteen up-to-date.
Maar zonder handleiding.
Want zo eenvoudig moet het leven zijn.
Ook uw professionele leven. Technische eisen? Een pc of tablet hebben. Meer niet.

En uw factuur lacht u toe.
Verrast dat het ook goedkoper kan? U bent niet de eerste. Waarom wij voor de hoogste kwaliteit toch tot de helft vragen van anderen? Dat moet u aan de anderen vragen. Bij ons hebt u niet alleen de juiste prijs, u snapt ook de samenstelling van uw abonnement,
en dus uw factuur. Klare taal op alle vlakken.

Alle goede dingen bestaan uit meer.

Lexsocial is een digitale databank. En nog veel meer.
Wij vinden dat ieder probleem een andere ideale oplossing heeft.
Daarom kan u online zoeken. Maar u kan ons ook uw vragen stellen.
Raadpleeg de loonkalender of surf door de sectorale reglementering.
U kiest. Maar u krijgt altijd het juiste advies.

Klik en ontdek
Up-to-date

Wat verandert in de sociaaljuridische actualiteit? Met meerdere nieuwsberichten per dag bent u meteen op de hoogte van de praktische consequenties voor u.


Wetgeving

Wetgeving. Rechtspraak. Rechtsleer. U vindt ze in Lexsocial meteen actueel. Voor arbeidsrecht, sociale zekerheid én loonfiscaliteit.


Loonkalender

U krijgt meteen de juiste gegevens om uw lonen correct te berekenen. Indexen, bedragen en barema's, CAO-loonsverhogingen en prognoses.


Sectorale info

Van elke Belgische sector krijgt u de volledige actuele informatie. Sneller dan waar dan ook. Geen wonder dat zelfs de Federale overheid Lexsocial gebruikt.

S, M of liever XL?

Lexsocial bestaat in uw maat.

Lexsocial One

Voor snelle informatie over de belangrijkste thema's. Zo blijft u altijd bij. Zonder omwegen.

Lexsocial Plus

Om beter te kunnen adviseren over alles wat uw klanten vragen. En dit voor 5 of 20 paritaire comités naar uw keuze. Snel en to the point.

Lexsocial Premium

U bent meer gewoon. U wil alle informatie van alle paritaire comités. Omdat uw klanten dat nodig hebben en u ze optimaal wil informeren. Zonder kostbare tijd te verliezen.

Probeer Lexsocial nu gratis.

Een hele maand onbeperkte toegang tot Lexsocial.

U hoeft ons niet te geloven maar...

Anderen zeggen het ook.

De relevante bedragen zijn in handige overzichten gegoten zodat we er niet zelf alle wetgeving op moeten napluizen. Dat bespaart ons alvast veel opzoekwerk. Bovendien is alle informatie gebundeld in thema's waardoor je snel het meest essentiële terugvindt. De thema's geven ons ook meer zekerheid dat we zeker geen informatie over het hoofd zien.

 
 

Lexsocial geeft me alle sectorinformatie die ik nodig heb en dit overzichtelijk per paritair comité. Je ziet dat de sectoren op de voet worden opgevolgd, want cao's zijn in Lexsocial sneller beschikbaar dan in andere sociale databanken. Zo kunnen wij de meest betrouwbare informatie leveren aan onze klanten.

 
 

Dankzij de loonkalender kunnen we snel de juiste lonen berekenen. Handig is dat er een directe link is met de functieclassificaties zodat we meteen weten welk loon onze klant moet ontvangen. Als je iemand aan de lijn hebt is het belangrijk dat je meteen toegang hebt tot je informatie. Om je klant zo snel mogelijk en correct te informeren.

 
 

Hebt u nog een vraag?

Meer informatie over Lexsocial of een offerte op maat?
Aarzel niet en bel ons op 0800 39 067 of stuur een bericht.

Lexsocial

Lexsocial wordt gemaakt door auteurs en het hele team van Larcier Business. We werken elke dag aan steeds betere kennisproducten die het leven van professionals makkelijker maken. Daarvoor hebben we zowel de beste auteurs, kennisspecialisten als IT-nerds in huis. En veel creativiteit.